Mills Atami

GDPR

 

GDPR - Ochrana osobních údajů

Díky novému nařízení GDPR vás informujeme, jakým způsobem pracujeme s vašimi daty. Vaše údaje považujeme za zcela důvěrné a vždy je budeme bránit. Toto nové nařízení vstupuje v platnost od dne 25. května 2018. 

Všechna osobní data zákazníků (jméno, adresa, telefon, email, nakoupené zboží, dotazy k sortimentu apod.) získaná provozem eshopu medicalseeds.cz považujeme za zcela důvěrná a pracujeme s nimi s maximální opatrností.

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Growway Garden s.r.o. (dále jen: „správce“).

Správcem osobních údajů je:
Growway Garden s.r.o.
ICO: 042 57 715
DIC: CZ04257715
Telefon: +420 604 239 376
Email: shop@growway-garden.cz

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, které vyplňujete u zadané objednávky.
Jedná se o:
Jméno, příjmení
Adresa pro zasílání objednaného zboží
Fakturační adresa
Telefonní číslo
E-mailová adresa
Historie nákupů
Historie aktivit v e-mailových kampaních

Příjemci osobních údajů:

Název Země Účel zpracování
Google US Analýza chování na webu, on-line reklama v síti Adwords
Online strategy CZ Příprava marketingových kampaní.
Seznam.cz CZ On-line reklama v síti Sklik
Facebook US On-line reklama na Facebooku
Heureka CZ Hodnocení spokojenosti s nákupem
Účetnictví CZ Účetní služby
PPL CZ

Expedice objednávek

ČP CZ Expedice objednávek
Mailchimp US Emailové služby

 

Odkazy na legislativu:

Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění účinném od 1. července 2017

Zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti ve znění účinném od 1. července 2017

Tyto podnímky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

 

Peas Lettuce Tomatoes Spinaches Clementines Roman Cauliflower Asparagus Corn Strawberry Kiwi Paprika Pumpkins

Grow sortiment

Hnojiva

Kterého výrobce hnojiv preferuješ?

Biobizz (39%)

Hesi (5%)

Plagron (9%)

Mills (6%)

Advanced hydroponics of Holland (7%)

Atami (4%)

Guanokalong (3%)

Canna (5%)

Powder feeding - GHS (13%)

GHE (4%)

Metrop (5%)

Anketa

Jakou značku substrátu preferuješ?

Mills (17%)

Canna (37%)

Biobizz (24%)

Plagron (11%)

Gold Label (12%)

Košík

Celkem 0,00 Kč

zobrazit

Přihlásit se

nová registrace
zapomenuté heslo

 

Akční nabídka

Záslepka na hadici

  • Skladem!
  • Akce!
Záslepka na hadici
10 Kč k dispozici

GET Neem Oil

  • Skladem!
  • Akce!
GET Neem Oil
1152 Kč k dispozici

Úsporná lampa Feliz 200W - kombinované spektrum

  • Skladem!
  • Akce!
Úsporná lampa Feliz 200W - kombinované spektrum
1499 Kč k dispozici

všechny slevy

Novinky

 

 

Growway-garden.cz používá soubory cookies za účelem sledování návštěvnosti stránek a systémové soubory cookies ke správnému chodu stránek.
Více o těchto souborech se dočtete zde. Souhlasím s použitím cookies.