GDPR

 

GDPR - Ochrana osobních údajů

Díky novému nařízení GDPR vás informujeme, jakým způsobem pracujeme s vašimi daty. Vaše údaje považujeme za zcela důvěrné a vždy je budeme bránit. Toto nové nařízení vstupuje v platnost od dne 25. května 2018. 

Všechna osobní data zákazníků (jméno, adresa, telefon, email, nakoupené zboží, dotazy k sortimentu apod.) získaná provozem eshopu medicalseeds.cz považujeme za zcela důvěrná a pracujeme s nimi s maximální opatrností.

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Growway Garden s.r.o. (dále jen: „správce“).

Správcem osobních údajů je:
Growway Garden s.r.o.
ICO: 042 57 715
DIC: CZ04257715
Telefon: +420 604 239 376
Email: shop@growway-garden.cz

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, které vyplňujete u zadané objednávky.
Jedná se o:
Jméno, příjmení
Adresa pro zasílání objednaného zboží
Fakturační adresa
Telefonní číslo
E-mailová adresa
Historie nákupů
Historie aktivit v e-mailových kampaních

Příjemci osobních údajů:

Název Země Účel zpracování
Google US Analýza chování na webu, on-line reklama v síti Adwords
Online strategy CZ Příprava marketingových kampaní.
Seznam.cz CZ On-line reklama v síti Sklik
Facebook US On-line reklama na Facebooku
Heureka CZ Hodnocení spokojenosti s nákupem
Účetnictví CZ Účetní služby
PPL CZ

Expedice objednávek

ČP CZ Expedice objednávek
Mailchimp US Emailové služby

 

Odkazy na legislativu:

Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění účinném od 1. července 2017

Zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti ve znění účinném od 1. července 2017

Tyto podnímky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

 

Grow sortiment

Hnojiva

Kterého výrobce hnojiv preferuješ?

Biobizz (39%)

Hesi (5%)

Plagron (9%)

Mills (6%)

Advanced hydroponics of Holland (7%)

Atami (4%)

Guanokalong (3%)

Canna (5%)

Powder feeding - GHS (13%)

GHE (4%)

Metrop (5%)

Anketa

Jakou značku substrátu preferuješ?

Mills
Canna
Biobizz
Plagron
Gold Label

Košík

Celkem 0,00 Kč

zobrazit

Přihlásit se

nová registrace
zapomenuté heslo

 

Akční nabídka

 

 

Growway-garden.cz používá soubory cookies za účelem sledování návštěvnosti stránek a systémové soubory cookies ke správnému chodu stránek.
Více o těchto souborech se dočtete zde. Souhlasím s použitím cookies.