Soubory cookies
Growway-garden.cz
Stránky Growway-garden.cz používají k poskytování svých služeb, k personalizaci reklam i k analýze návštěvnosti soubory cookies. Níže prosím udělte souhlas s použitím cookies dle Vaší preference. Více informací o cookies

   

   

   

   

 

Mikulášská akcička Prima Klima -10% -15 % DOPORUČUJEME

GDPR

Zpracování osobních údajů

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., a s ohledem na nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně osobních údajů souhlasí kupující se zpracováním svých osobních údajů, které poskytl prodávajícímu:

Growway Garden s.r.o. Tomáškova 2738/4 746 01 Opava IČ: 04257715, DIČ: CZ04257715 (dále jen „prodávající“)

Internetový obchod: www.growway-garden.cz

1. Kupující bere na vědomí, že poskytnuté osobní údaje (při žádosti o registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvede správně a bude informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

2. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu.

3. Prodávající zpracovává od okamžiku, kdy kupující požádá o registraci, o kupujícím tyto osobní údaje: jméno a příjmení, adresa bydliště či místa podnikání, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a doklady související se smlouvou (dále jen „osobní údaje“).

4. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající provádí zpracování jeho osobních údajů, které jsou v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem může:

· požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

· požadovat, aby prodávající odstranil takto vzniklý stav.

Nevyhoví-li prodávající žádosti, má kupující právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícího bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

6. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

7. Kupující prohlašuje, že poskytnuté osobní údaje jsou pravdivé. Jedná se o dobrovolné poskytnutí osobních údajů a tento souhlas může kdykoliv bezplatně odvolat.

8. Souhlas se zpracováním osobních údajů platí na dobu 5 let od poskytnutí souhlasu prodávajícímu.

9. Společnost informuje, že každá fyzická osoba má právo na přístup k osobním údajům, právo na změnu údajů, právo na omezení zpracování, právo na výmaz údajů, právo na přenositelnost údajů a případně právo odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů. Právo odvolat souhlas i dalších práv podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů je možno využít v pracovní době v sídle společnosti nebo prostřednictvím emailu shop@growway-garden.cz.

Název Země Účel zpracování
Google US Analýza chování na webu, on-line reklama v síti Adwords
Online strategy CZ Příprava marketingových kampaní.
Seznam.cz CZ On-line reklama v síti Sklik
Facebook US On-line reklama na Facebooku
Heureka CZ Hodnocení spokojenosti s nákupem
Účetnictví CZ Účetní služby
PPL CZ

Expedice objednávek

ČP CZ Expedice objednávek
Mailchimp US Emailové služby

 

Odkazy na legislativu:

Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění účinném od 1. července 2017

Zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti ve znění účinném od 1. července 2017

Tyto podnímky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

 

Peas Lettuce Tomatoes Spinaches Clementines Roman Cauliflower Asparagus Corn Strawberry Kiwi Paprika Pumpkins

Grow sortiment

Hnojiva

Kterého výrobce hnojiv preferuješ?

Biobizz (19%)

Plagron (16%)

Powder feeding - GHS (14%)

Mills (9%)

Hesi (5%)

Atami (10%)

Advanced hydroponics of Holland (6%)

Guanokalong (5%)

Canna (5%)

GHE (5%)

Metrop (6%)

Anketa

Jakou značku substrátu preferuješ?

Mills (19%)

Canna (28%)

Biobizz (22%)

Plagron (15%)

Gold Label (16%)

Košík

Celkem 0,00 Kč

zobrazit

Přihlásit se

nová registrace
zapomenuté heslo

 

Akční nabídka

WAVEflector 400W

  • Skladem!
  • Akce!
WAVEflector 400W
3422 Kč k dispozici

Defender se štítem - set 600W - Dual

  • Skladem!
  • Akce!
Defender se štítem - set 600W - Dual
7096 Kč k dispozici

Zahradnické nůžky Bud Clean

  • Skladem!
  • Akce!
Zahradnické nůžky Bud Clean
496 Kč 436 Kč k dispozici

všechny novinky

Novinky

Green House Feeding BioGrow

  • Skladem!
  • Novinka!
Green House Feeding BioGrow
380 Kč k dispozici

všechny novinky